Informatie avond van JC Zaanstad op dinsdag 17 september Direct aanmelden

Informatie avond van JC Zaanstad op dinsdag 17 september

Kom je bij ons werken?

Lijkt het je leuk om te werken als penitentiaire inrichtingswerker, arbeidsbegeleider of complexbeveiliger? Ben je benieuwd of het werken bij Justitieel Complex Zaanstad bij je past? Meld je dan aan voor de informatie avond op dinsdag 17 september. 
17 september 2024 van 18:30 tot 21:00 uur JC Zaanstad (Smeet 1, Westzaan)
Wat kun je verwachten

Wil jij weten of het werken bij JC Zaanstad iets voor jou is? Kom naar dan ons evenement op dinsdag 17 september 2024! Een unieke kans om op de locatie van JC Zaanstad je mogelijke toekomstige collega’s te leren kennen tijdens deze informatie avond!

PROGRAMMA

Op dinsdag 17 september krijg je een duidelijk beeld van de boeiende werkomgeving van JC Zaanstad! De avond begint met een welkomstwoord van een directielid. Daarna zal er een rondleiding plaatsvinden door het justitieel complex. Daarna krijg je natuurlijk nog de kans om al je vragen rondom de sollicitatie- en selectieprocedure te stellen. Meld je snel aan, we kijken uit naar je komst! Uiterlijk de dag voor 17 september ontvang je een overzicht met het programma. Aanmelden kan tot en met maandag 16 september 2024.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Justitieel Complex Zaanstad Smeet 1 1551 NG, Westzaan De locatie is goed bereikbaar met het OV en er is voldoende parkeergelegenheid voor jouw auto!

Het is van essentieel belang dat je je bij binnenkomst kunt legitimeren met een geldig paspoort, identiteits- en/of rijbewijs! Mocht je je legitimatie vergeten, dan krijg je geen toegang. Let op: Als je mee wilt met een rondleiding door de inrichting, dan moet je pieploos naar binnen (denk aan de poortjes van een vliegveld). Laat telefoons, sieraden, losgeld thuis of in de auto.

VRAGEN?

Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staat onze collega Evelien klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ze is bereikbaar via 06-25751718 of e.luijt@dji.minjus.nl.

Ontdek JC Zaanstad

Hier kom je te werken

Ontdek JC Zaanstad

Je krijgt zo’n negenhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan penitentiair inrichtingswerkers, complexbeveiligers en (verpleegkundig) forensisch therapeutisch medewerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor een zeer diverse groep gedetineerden met veel verschillende problematieken – vaak met dubbele diagnose – en culturen. Ook verslavingen en verstandelijke beperkingen komen voor. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

JC Zaanstad biedt plaats aan ruim 1.000 gedetineerden

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 130 dagen.

Het totale personeelsbestand van JC Zaanstad bestaat voor 38,5% uit vrouwen en 61,5% uit mannen.

JC Zaanstad biedt plaats aan ruim 1.000 gedetineerden

De gemiddelde verblijfstijd van een gedetineerde is 130 dagen.

Het totale personeelsbestand van JC Zaanstad bestaat voor 38,5% uit vrouwen en 61,5% uit mannen.

Vacatures

Er zit meer achter werken bij DJI
Meld je aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Aanmelden kan tot en met 16 september 2024