Wervingsavond met 3 van onze locaties op woensdag 18 september 2024 Direct aanmelden

Wervingsavond met 3 van onze locaties op woensdag 18 september 2024

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Ontmoet onze collega’s van 3 verschillende inrichtingen op één dag. Zo kun je kennismaken met het Justitieel Complex (JC) Zeist en de Penitentiaire Inrichtingen Nieuwegein en Nieuwersluis. Meld je nu aan via het formulier onderaan de pagina en ontdek of dit werk bij jou past! 

18 september 2024 van 17:30 tot 21:15 uur PI Nieuwegein (De Liesbosch 100, Nieuwegein)
Wat kun je verwachten

Je maakt kennis met de bijzondere wereld achter gesloten deuren. Wat het van je vraagt en hoe bijzonder het is om samen te werken aan veiligheid met je collega’s én gedetineerden. Dit is je kans om één van de meest boeiende banen zelf te ontdekken. Help jij graag mensen die op het verkeerde pad raakten met hun weg terug te vinden? Kom dan langs voor een uniek kijkje achter de muren, deuren en mensen.


Programma

Je ontdekt het werk van onze collega’s achter de muren. Tijdens een rondleiding door onze inrichting kom je langs diverse afdelingen. Je loopt over de leefafdeling waar jij misschien wel als PIW’er gaat werken. Je gaat langs bij een collega die begeleiding geeft aan gedetineerden in de arbeidszaal. Tevens maak je kennis met de complexbeveiligers. Naast een uitgebreide rondleiding is er ook ruimte om vragen te stellen aan onze medewerkers van deze 3 locaties. Tijdens deze Meet & Greet kun je vragen stellen over de volgende functies:
Complexbeveiliger
Penitentiair Inrichtingswerker
Arbeidsbegeleider

Met een gevulde goodiebag en heel veel nieuwe informatie kun je thuis rustig nadenken of het werk iets voor jou is.

Wat je verder nog moet weten

Het adres is:
PI Nieuwegein
De Liesbosch 100
3439 LC Nieuwegein

Kom je met de auto? Wij hebben voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Je kunt je melden bij de intercom bij de slagboom.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen in de vorm van paspoort of ID-kaart! Anders mag je helaas niet achter de gesloten deuren ;). Denk er ook aan dat je voorbereid bent voor de detectieprocedure en draag zo min mogelijk metalen (riem, sieraden, horloge). Je telefoon mag je achterlaten in de auto of in een kluisje.

Heb je nog vragen?
Heb je eerst nog een vraag over deze dag, dan staan onze collega’s Ries en Monique klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ries is bereikbaar via 06 46 74 43 91 of r.goudriaan@dji.minjus.nl Monique kun je bereiken via 06 46 96 03 15 of monique.groen@dji.minjus.nl

We kijken uit naar je komst. Tot woensdag 18 september!

Ontdek JC Zeist|PI Nieuwegein|PI Utrecht

Hier kom je te werken

Ontdek JC Zeist|PI Nieuwegein|PI Utrecht

Je krijgt zo’n vijfhonderd collega’s in allerlei functies. Denk aan beveiligers, medewerkers Planning & Control en penitentiair inrichtingswerkers. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor gedetineerden met diverse achtergronden en problematieken. Met de nieuwe wet Straffen en beschermen heeft iedereen in de inrichting een rol bij de re-integratie en het begeleiden van gedetineerden. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn. Afhankelijk van je baan merk je dat in het directe contact met de gedetineerden of meer op een afstand.

PI Nieuwegein biedt plaats aan ongeveer 400 gedetineerden.

De landelijk gemiddelde verblijfstijd van 47% van de gedetineerden is tussen de 2 weken en 3 maanden.

Het totale personeelsbestand van PI Nieuwegein bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.

PI Nieuwegein biedt plaats aan ongeveer 400 gedetineerden.

De landelijk gemiddelde verblijfstijd van 47% van de gedetineerden is tussen de 2 weken en 3 maanden.

Het totale personeelsbestand van PI Nieuwegein bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.

Vacatures

Er zit meer achter werken bij DJI
Meld je aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Aanmelden kan tot en met 16 september 2024